Advies

De puntjes op de i

Misschien ben je al best tevreden met je tuin, maar wil je deze duurzamer maken. Of zoek je naar een mooie manier om die lelijke kliko’s aan het zicht te onttrekken. Of heb je een kind gekregen en wil je je tuin wat kindvriendelijker maken. Kies dan voor een adviesgesprek en ik denk met je mee en geef je tips zodat je zelf verder kunt met het creëren van jouw droomtuin.

Online of op locatie?

Het hangt een beetje van jouw vragen af of een online adviesgesprek geschikt is. Vaak komen we met een goeie videoverbinding al een heel eind. In sommige gevallen is het handiger om jouw tuin in het echt te zien zodat ik beter weet wat de mogelijkheden en beperkingen van de ruimte zijn. Dan kom ik graag bij je langs.

Voorbereiding

Ik bereid me vooraf voor op ons gesprek. Daarom vraag ik je om jouw groene vraag of probleem alvast zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te voorzien van foto’s of filmpjes van je tuin of terras. Dit kun je me uiterlijk 3 dagen van tevoren per e-mail sturen.

Advies of ontwerp?

Tijdens een adviesgesprek geef ik je tips en denk ik met je mee om je te helpen met je buitenruimte. Hierna kun je zelf aan de slag. Je ontvangt geen uitgewerkt plan na afloop. Wil je dat wel, kijk dan op de pagina ontwerp.
Bedenk je tijdens ons adviesgesprek dat je toch liever een uitgewerkt ontwerp wilt? Geen probleem! In dat geval breng ik de kosten van het adviesgesprek in mindering op de prijs voor het ontwerp.

Wat kost het?

Een online advies kost 175 euro incl. BTW en duurt een uur. Dit kun je met 1 uur uitbreiden.

Een advies op locatie kost 200 euro incl. BTW per uur met een minimum van 2 uren. Reistijd en reiskosten tot 15 kilometer van Groningen (stad) zijn inclusief. Daarna betaal je 1 euro per extra kilometer (dat is voor de heen- en terugreis).

Plan nu een gesprek!