Wat kan ik voor je doen?

Planten brengen jouw tuin tot leven! Ze bepalen de sfeer en uitstraling van je buitenruimte en geven jouw tuin kleur, geur en textuur. Een juiste mix van beplanting zorgt ervoor dat jij in elk seizoen kan genieten van je tuin

Een geveltuin is niet alleen mooi, maar ook heel nuttig! Jouw kleine stukje stadsnatuur helpt al mee om de biodiversiteit en het klimaat in de directe omgeving te verbeteren. 

Hoe maak ik mijn tuin kindvriendelijk? Hoe werk ik mijn kliko weg? Wat plant ik in deze donkere hoek? Tijdens een adviesgesprek denk ik met je mee en geef je tips zodat je zelf verder kunt met het creëren van jouw droomtuin.

Een mooie entree of een mooi terras verhoogt de belevingswaarde voor jouw gasten. Zeker als deze helemaal past bij je product, je merk en de uitstraling van jouw zaak. Ik neem je het werk uit handen: concept, uitvoering en onderhoud.

Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuw aangelegde geveltuin, (dak)terras of het groen rondom jouw zaak zo mooi mogelijk blijft maar heb je zelf liever geen groene vingers? Dan kun je een onderhoudscontract afsluiten.

Mijn missie is om mijn omgeving te vergroenen en te verduurzamen. Daarom leer ik steeds meer over duurzaam, ecologisch, klimaatneutraal en toekomstbestendig tuinieren. Deze kennis pas ik toe in mijn werk.

Mijn ideale tuin combineert verschillende functies met elkaar. Het liefst ontwerp ik tuinen voor gezinnen met kinderen en eetbare tuinen die mooi zijn om te zien. Strakke betegelde tuinen zijn niet mijn ding, een tuin hoort te leven!

gezinstuin

Duurzaam

diervriendelijk

eetbare tuin