Bedrijf / Horeca / Terras

Wees welkom!

Een mooie entree of een mooi terras verhoogt de belevingswaarde voor jouw gasten. Zeker als deze helemaal past bij je product, je merk en de uitstraling van jouw zaak.

Uniek ontwerp

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken. We bespreken je wensen en bekijken de mogelijkheden die de ruimte biedt. Zelfs de kleinste ruimte kan met goed gekozen planten en potten totaal anders lijken. Wanneer ik een goed beeld heb gekregen van jouw merk en welke sfeer en uitstraling past bij je bedrijf, maak ik een ontwerp dat speciaal op je zaak is toegespitst.

Realisatie

Ook bespreken we de uitvoering van het plan. Wilt je zelf liever geen groene vingers? Dan maak ik een voorstel waarin het ontwerp en de uitvoering zijn opgenomen.

Veel ondernemers stellen als voorwaarde dat beplanting makkelijk te onderhouden is en het hele jaar door mooi blijft. Die eis verwerk ik dan in het ontwerp. Wil je dat alle werk je uit handen wordt genomen, dan maken we een onderhoudsplan. Je hoeft dan alleen nog af en toe water te geven.

Meer weten? Neem contact op!

Een goed ontworpen geveltuin geeft je het hele jaar door iets moois om van te genieten. Het geeft je huis of bedrijf net dat beetje extra
curb appeal!